Eläimet: Hyvää joulua kaikille vaikka joulu onki jo menny! Ei olla ehitty taaskaa käydä tääl blogis. Tultiin kuiteski nytte kertoon, mitä saatiin joululahjaksi.

Tara sai lahjaksi pallon, koska se aina varastaa emäntien pallot. xd   Sen lisäksi Taraa odotti illalla kuusen alla kaksi luuta.

Kanit sai jouluaterian, eli kaikenlaasta ruokaa ja viel siementangot. Marsut sai kauan kaivatun mineraalikiven, jota ne ny sitte saa jyrsiä omasta pidikkeestä, ettei se putoa maahan ja katoa. Sen lisäks ne sai myös jouluaterian.

Kalat sai akvaarion puhdistuksen ja uusia kasveja. Sai ne myös uuden koristeenki akvaarioon. Sellasen rikkinäisen tynnyrin (ei oikee tynnyri).

Kissat sai paljo ruokaa mm. miamoria. Toinen emäntä osti Iinekselle oman posliinisen ruokakulhon, mutta kyllä siitä kaikki sit loppujen lopuks söi. Emännät antoi myös kissoille sellasen íhmisten hanskan, jonka sormien päis on hiiriä narun päis. Kyllä kissat tykkäs! :)

Gadi ja Gida ei saanu valitettavasti mitään, koska kaikki terraariotarvikkeet on niin kalliita eikä emännillä ois riittäny rahat niihin. :/

 

     HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE MEIJÄN BLOGIN LUKIJOILLE!